Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
  • Actua

  Blog
  • 2 Juli 2021

  Je administratie digitaliseren? Ontdek het in ons webinar.


  BillToBox is een platform dat je als ondernemer in staat stelt om je administratie van A tot Z te vereenvoudigen. Je bent digitaal verbonden met Fiscocount, je bedrijfsproces wordt een pak efficiënter ingericht en je kan eenvoudig facturen opmaken, verzenden, ontvangen en verwerken.

  Blog
  • 7 December 2020

  6% btw op afbraak en wederopbouw: nieuwe regels vanaf 2021


  Vandaag is het btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van privéwoningen enkel van toepassing in bepaalde centrumsteden. Op andere plaatsen in België geldt steeds het algemeen tarief van 21% btw. Vanaf 2021 wordt het gunstig btw-tarief uitgebreid naar heel het Belgische grondgebied, maar er zijn enkele voorwaarden.

  Blog
  • 25 November 2020

  Verlenging investeringsaftrek 25%


  Als gevolg van de corona-crisis was het percentage van de gewone investeringsaftrek tijdelijk verhoogd van 8% naar 25% voor de gewone investeringen van zelfstandigen (natuurlijke personen) en kleine vennootschappen. Deze verhoging geldt voor de vaste activa verkregen of tot stand gebracht in de periode die loopt van 12 maart 2020 tot en met 31 december 2020.

  Blog
  • 28 September 2020

  Nieuwe btw-regels voor e-commerce vanaf 1 juli 2021


  De Europese Commissie heeft beslist dat de nieuwe regels, die de vereenvoudiging van de btw-heffing op grensoverschrijdende internetverkopen beoogd, zullen ingaan vanaf 1 juli 2021.

  Blog
  • 12 Juni 2020

  Erkend adviesverstrekker


  Wenst u uw bedrijf te laten doorlichten om te zien waar u verbeteringen kan doen? Moet u belangrijke beslissingen maken voor uw firma? U kan hiervoor beroep doen op een subsidie via KMO-portefeuille. Wij zijn erkend adviesverstrekker.

  Blog
  • 23 Maart 2020

  Sluiting corona


  Tijdens de corona-periode is ons kantoor elke dinsdag en donderdag gesloten. We houden onze vestiging in Stekene even gesloten.

  Uw boekhouding volledig op punt?
  Wij gaan graag in gesprek met u.