Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
  • Diensten

  Boekhouding
  De dienstverlening van onze veelzijdige accountantskantoren begint bij het verzorgen van uw boekhouding. De correcte verwerking blijft van essentieel belang om u als ondernemer optimaal te begeleiden en inzicht te bezorgen in uw cijfers.
  Focus op digitalisering
  Bij Fiscocount focussen wij ons op de digitalisering met het oog op een snellere en meer efficiënte verwerking. Op deze manier heeft u meer inzicht in uw boekhouding en kunnen wij pro-actiever te werk gaan.
  Fiscaliteit
  Ons team schoolt zich constant bij om het complexe fiscale landschap te doorgronden en de constante
  wijzigingen binnen de fiscaliteit op te volgen om u correct te informeren en te begeleiden.
  Hart voor starters
  Als startende ondernemer staan wij u met raad en daad bij om al uw vragen te beantwoorden bij de start. We begeleiden u onder andere bij de keuze van de juridische vorm, het opmaken van een financieel plan, de registratie bij de kruispuntbank en BTW, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds. Op deze
  manier ondersteunen wij u in de uitbouw van uw toekomst.
  Financiële coaching
  Door de opgebouwde ervaring in diverse economische sectoren zijn wij in de mogelijkheid om een volledige audit van uw bedrijf op ons te nemen. Op basis van dit rapport kunnen wij u concreet adviseren in de juiste beslissingen voor de toekomst. Bij belangrijke sleutelmomenten in uw bedrijf vormen we dan ook een ideale partner om u hierin te begeleiden.
  Successie- en vermogensplanning
  Via ons netwerk van specialisten en onze interne kennis staan wij u graag bij in het opstellen en het optimaliseren van uw successie- en vermogensplanning.
  Bijzondere mandaten
  Naast onze terugkerende diensten kan u ook een beroep op ons doen voor de eenmalige wettelijk verplichte verslagen. Met onze aanwezige knowhow kan u op ons een beroep doen voor het opmaken van een verslag in het kader van de ontbinding van uw vennootschap of de omzetting van vennootschapsvorm.

  Wilt u ook inzicht in uw cijfers?
  Wij helpen u graag op weg!