Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

  Dossiermedewerker

  Kantoor Zelzate

  Dit zijn wij 

  Positieve naambekendheid bouw je niet zomaar op! Reeds sinds 1948 zijn we een gevestigde waarde in de boekhoudwereld te Zelzate. Kwaliteit en persoonlijke service staan centraal bij ons. Daarnaast is innovatie de echte uitdaging in onze job.

  Wens jij graag mee te werken aan deze nieuwe uitdagingen?

  Dit doe je graag

  In deze functie ondersteun je de dossierverantwoordelijke.

  Je staat in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, rekeninguittreksels en voorbereidingen van balansen, dit zowel voor eenmanszaken als vennootschappen. 
  Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Ervaring is welkom maar is geen must. Vooral een goede drive is het belangrijkste.

  Hierin herken je jezelf

  Je bezit de nodige kennis van accountancy en fiscaliteit. Verdere bijscholing wordt ondersteund. Je hebt een stevige dosis zelforganisatie en gaat enthousiast te werk. Je hebt een gezonde interesse in administratie. Je bent leergierig en hebt een proactieve werkhouding.

  Dit mag je verwachten

  Respect, integriteit en vertrouwen zijn waarden die je hier zal terugvinden.Opleiding, evaluatie en de nodige ondersteuning is een greep uit wat we te bieden hebben. Jouw loonpakket is samengesteld uit een vast loon, maaltijdcheques en groepsverzekering.

  Als je mee bent in het verhaal
  Vul dan snel het formulier in, dan maken we verder afspraken.

  Hebt u toch nog een vraag?
  Wij helpen u heel graag verder.