Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

  Kantoorverantwoordelijke

  Kantoor Gent

  Dit zijn wij 

  Positieve naambekendheid bouw je niet zomaar op! Reeds sinds vele jaren zijn we een gevestigde waarde in de boekhoudwereld te Gent. Kwaliteit en persoonlijke service staan centraal bij ons. Daarnaast is innovatie de echte uitdaging in onze job.

  Wens jij graag mee te werken aan deze nieuwe uitdagingen?

  Dit doe je graag
  In deze functie krijg je vanaf de start een klantenportefeuille waarbij je rechtstreeks contact hebt met de klant. Je staat in voor de afwerking van de balansen en de besprekingen met klanten. De eerste intake gesprekken met nieuwe klanten worden voor jou gereserveerd. Je hebt al voldoende ervaring om deze taak op jou te nemen en wenst verder uit te groeien tot het gezicht van het kantoor. 

  Hierin herken je jezelf

  Je bezit de nodige kennis van accountancy en fiscaliteit. Je hebt een stevige dosis zelforganisatie en gaat enthousiast te werk. Je hebt een gezonde interesse in administratie.  Leiding geven aan een klein team is geen enkel probleem voor jou. Je bent leergierig en hebt een proactieve werkhouding.

  Dit mag je verwachten

  Respect, integriteit en vertrouwen zijn waarden die je hier zal terugvinden. Het eerste jaar zal je meelopen met de huidige kantoorverantwoordelijke om de klanten en manier van werken te leren kennen. Na het eerste jaar bestaat de mogelijkheid dat je vennoot kan worden. Keuze tussen bediende of zelfstandige statuut.

  Als je mee bent in het verhaal
  Vul dan snel het formulier in, dan maken we verder afspraken.

  Hebt u toch nog een vraag?
  Wij helpen u heel graag verder.